Warning: "continue" targeting switch is equivalent to "break". Did you mean to use "continue 2"? in /customers/7/3/4/lsff.se/httpd.www/wp-content/plugins/improved-include-page/iinclude_page.php on line 282 2021 års vinnare av klubbmästerskapet blev… – Lyckeby Sportfiskeförening

2021 års vinnare av klubbmästerskapet blev…

…Jimmie ”Törna” Törnström! Trägen vinner som bekant och Törna noterar därmed sin första inteckning i den åtråvärda vandringsbucklan. 21 deltagare kom till start vilket måste sägas var över förväntan. Däremot var fisket trögt, endast vinnarbåten med Törna vid pulpeten och medtävlare Joakim Elofsson och Kenneth Larsson hittade ett anständigt gäddbestånd. Drygt 10 gäddor i den båten vilket var ungefär lika mycket som övriga deltagare tillsammans orkade med. De flesta fick till och med åka hem med den förhatliga nollan, bom, gäddlösa.

Tävlingsgeneralen och förra årets klubbmästare Ronnie Behrmann förbereder sig för prisutdelning

Vinnarfisken mätte fina 101 cm, medan tvåan från Joakim ”Jocke” Elofsson mättes in på 96 cm, också ett finfint resultat. Trea i tävlingen kom Jens Hedlund som efter motorbekymmer åkte runt skärgården utan kåpa på motorn. Flera ekipage hade motorproblem innan tävlingen drog igång så reservbåtar fick kallas in och båtar bemannades där plats fanns att tillgå.

Prispallen, Törna i mitten, Jocke t.v och Jens t.h
Spänd väntan på prisutdelning

 

Kassör Kenneth Larsson som också noterade en fin placering agerade grillmästare efter tävlingen. Potatissallad och tomat inmundigades tillsammans med det nygrillade.

Tävlingsdag var 11 september och vädret bidrog kanske till det knapra resultatet för alla utom vinnarbåten, svag vind över lag med dimma inledningsvis och relativt vackert väder därefter.

Båtarna landar in efter tävlingen

I övrigt kan meddelas att taket behöver sig en översyn då vatten tar sig in i stugan. Ett plåttak ska monteras sannolikt i höst. Kanske får ni alla en propå att vara behjälpliga på något sätt.

Vi avslutar med att gratulera Törna och övriga vinnare och önskar alla ett riktigt ”skitfiske” i höst.  //Anders

Klubbmästare 2021, Jimmie Törnström

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *