Gästbok

Skriv ett nytt inlägg i gästboken

 
 
 
 
 
 
Fält markerade med * är obligatoriska.
Din e-postadress kommer inte att publiceras.
Av säkerhetsskäl sparar vi IP-adressen % ip%.
Det kan hända att din artikel enbart kommer att vara synlig i gästboken efter att vi granskat den.
Vi reserverar oss rätten att redigera, ta bort eller att inte publicera poster.
12 inlägg.
Ronnie Behrmann från Jönköping skrev den 20 oktober, 2018 kl. 09:09
Tänkte skriva några rader om årets upplaga av Super Pike Open i Oskarshamn. För andra året i rad så ställde vi upp med ett LSFF lag bestående av undertecknad, Peter Appelquist och Viktor Holmqvist. Tävlingen startade med laganmälan redan på torsdagkvällen 18/10. Fredags morgonen så släppte starten 08.00 som seda pågick till 17.00. Vårt resultat denna dag slutade på 27 gäddor, dock ingen godkänd som var satt till 70cm. Med nya krafter så drog starten igång på lördags morgonen 07.00 då vi satsade på lite nya vatten enligt några väldigt heta lokala tips. Faktum var att vi kom på plats så var vi 10:e!! båten på en yta lika viken utanför vår klubbbrygga. När tävlingen blåstes av 16.00 så konstatera vi att vårt lag endast lyckades fiska upp 1st godkänd fisk. Tävlingen avslutades med gemensam middag och prisutdelning på lördagskvällen som är mycket trevlig. Men som sagt ingen placering för vårt lag, men vi ger inte upp utan satsar på tävlingen åter igen 2019, för miljön och formen av tävling är mycket trevlig. /Ronnie Behrmann
Ronnie Behrmann skrev den 3 december, 2017 kl. 21:29
Tänkte skriva några rader om ett fiske jag tidigare nämnt. Fiske efter Lax från land i Vättern, för egen del vid Öninge, Ödeshög. Detta fiske utförs med fördel vid områden då djupet i sjön kommer så att säga "nära land". Fisken går nära land i jakt efter spigg under den mörka delen av året. Detta fiske vid klipporna kan vara förrädiskt så här års när vågorna slår över och det samtidigt ligger runt 0:an. Dubb på stövlarna är då att föredra. Vid fiske förra året lyckades undertecknad lura upp en röding, en öring och en lax. Dock samtliga tillbaka släppta p.g.a. mått eller fredad. Söndagen 26/11-17 i tidig morgon gjordes första resan för denna säsongen, en timmes E4 resa norrut och på plats vid ljusets första timmar. Förhållandevis hård vind från sydväst, ca 8m(12m i byar). Men som man säger "tålamod är fiskarens bästa vän" så vid ca. 10.00 suger det till i spöt, en förhållandevis hård drillning p.g.a. sjön och med hjälp vid håvning lyfts det in en fin Lax på 7 kg, 81 cm. Hoppas nu på att vindar och temperatur bjuder på ytterligare resor, så kanske det blir fler rapporter. Tills vidare önskar jag alla en mörk och trevlig vinter. Tillförordnad F.G. Ronnie Behrmann
Christer wedeborg från Lyckeby skrev den 21 juni, 2017 kl. 20:16
Nu är västra väggen färdig rödmålad, gräset klippt ända ner till vattnet, göken o näktergalen är i fullgång. Glad midsommar på er alla/ hälsningar Christer Wedeborg.
Thomas från Jönköping skrev den 17 november, 2016 kl. 11:31
Varför läggs inte gädd tävlingen 2016 in för
Ronnie Behrmann skrev den 15 maj, 2016 kl. 20:26
Passade på med lite fiske och avkoppling torsdag kväll och fredag förmiddag 12-13/5 när jag ändå var i stan. Lasse M. gjorde mej sällskap vid fisket under torsdagen. Fisket var väl inte det bästa, men miljön är ju underbar för rekreation. Vill här be om försiktighet vid förrådet till mitten av maj då en Sädesärla ligger på 6 ägg därinne.
Ronnie behrmann från Tenhult skrev den 25 april, 2016 kl. 21:06
Vi kan med glädje meddela att lag nord kommer att deltaga under namnet Team LSFF/Peter Appelquist. Fantastiskt bra initiativ med en tävling i eget klubbnamn. Nu vässar vi krokarna, besiktigar flätlinan, synar håvgarnet och ber till fiskegudarna om den där stooooora.
Jim från Långasjö skrev den 17 april, 2016 kl. 22:59
Kan med glädje meddela att anmälan till Lsff:s första tävling har inletts! Den 21 maj går en teamtävlingen "C&R Only" av stapeln med start i Karlskrona! Redan efter 30 minuter har 11 team anmält sig, vilket är mycket roligt! Är säker på att vi fixar detta bra och att det blir en rolig och trevlig tävling!
Jim från Långasjö skrev den 7 mars, 2016 kl. 19:19
Lyfter på hatten och tackar alla som varit inblandade med att anordna festen! Riktigt trevligt och roligt, hoppas på en sommarfest efter detta!!!!
Anders skrev den 7 mars, 2016 kl. 12:39
Tack till alla för en fantastiskt trevlig kväll när vi firade föreningens 70-års fest! mvh Anders Brammesjö
Per från Säby Dynga skrev den 5 mars, 2016 kl. 10:10
Hejhej! Har ni fångat någon sån här fin fisk ännu?
Lasse Maxon skrev den 29 februari, 2016 kl. 20:44
Tack för all hjälp Per och Robin, nu börjar det likna nått. ???? Lasse
Robin skrev den 29 februari, 2016 kl. 20:22
Vilken fin hemsida ni har fått! ?