Warning: "continue" targeting switch is equivalent to "break". Did you mean to use "continue 2"? in /customers/7/3/4/lsff.se/httpd.www/wp-content/plugins/improved-include-page/iinclude_page.php on line 282 Nya bryggan på Långön på plats! – Lyckeby Sportfiskeförening

Nya bryggan på Långön på plats!

Så var nya bryggan färdigsnickrad och placerad på sin plats. Hela bryggan inklusive spången är nu betydligt frikostigare med plats för fler båtar. Bryggan och spången dessutom mycket stadigare! Fenderlister och förtöjningsöglor också monterade. Välkomna att prova i sommar!

Arbetet började med att ta bort de gamla stolparna. Det visade sig vara en enkel match för två muskelbyggare i vadarbyxor. Den förlängda och förstärkta spången fick sen agera rutschkana för bryggan som enkelt gled ut i vattnet. Därefter finjustering av bryggans placering innan de nya längre stolparna slogs i. Detta var lite knepigt, men med tankekraft, muskelkraft och finurliga prylar kommer man långt och nu sitter bryggan där med sina stolpar som vi hoppas kommer räcka när högvattnet kommer i vinter.

 

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *