Warning: "continue" targeting switch is equivalent to "break". Did you mean to use "continue 2"? in /customers/7/3/4/lsff.se/httpd.www/wp-content/plugins/improved-include-page/iinclude_page.php on line 282 Årsmötet 2022 har genomförts – Lyckeby Sportfiskeförening

Årsmötet 2022 har genomförts

Årsmötet 2022 genomfördes lördagen den 26 mars i församlingshemmet i Augerum. Kanske var det efterdyningar av pandemin eller den nya möteslokalen, men uppslutningen på mötet var rekordlågt – endast 8 medlemmar, inklusive ordförande, sekreterare och kassör var på plats. Detta hoppas vi förbättras till kommande aktiviteter som fixardagar och klubbtävling.

Kortfattad summering:

Fixardagar spikades till 9 april och 23 april, dvs helgen före resp efter påskhelgen. Styrelsen fixar en att-göra-lista så det är bara att dyka upp på Fäjö udde kl 09:00 endera eller båda lördagarna. Observera att första fixardagen redan är kommande lördag.

Avgifter som inträdesavgift, nyckelavgift och medlemsavgift spikades till samma som innan pandemin.

Försäkringspengar har betalats ut till LSFF från försäkringsbolaget efter händelsen med redskapsboden. Beloppet vi fick är vi mycket nöjda med.

Samtliga medlemmar kommer brevledes få en begäran om att meddela e-postadress och mobilnummer. Detta så information kan skickas ut på vettigt sätt.

Klubbtävlingen kommer gå av stapeln första lördagen i september enligt tradition. Vi återkommer med mer info när det närmar sig.

Jubileumsfesten som brann inne pga pandemin skjuts till 2025 då föreningen fyller 80 år, räkna med en storslaget kalas då!

mvh Anders

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *